ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλωσορίσατε
στο eltango

H αγνή και ανιδιοτελής αγάπη μας για το Αργεντίνικο tango, μας ώθησε να κάνουμε ένα μεγάλο όνειρο μας πραγματικότητα. Την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση είναι στο να μοιράζεσαι εμπειρίες, πληροφορίες και γνώσεις.

Ο σκοποσ μας

Το eltango.gr είναι μία ιστοσελίδα καλλιτεχνικού, μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Σκοπός του είναι η δωρεάν επιμόρφωση της ελληνικής κοινότητας του tango μέσα από άρθρα, βιογραφίες, κ.α, καθώς και η ψυχαγωγία της μέσα από ενδιαφέροντα quiz, άρθρα, βίντεο και πολλά άλλα. Λόγω του ανωτέρω προσανατολισμού της ιστοσελίδας, απαγορεύεται ρητά η κάθε είδους διαφήμιση σε σχολές, events, υπηρεσίες και υλικά προϊόντα (ρούχα, παπούτσια, κ.α).

Μία αγκαλιά (Editorial)

Τα βλέμματα διασταυρώνονται μεταξύ τους  και ένα νεύμα αρκεί για να γίνει η αρχή. Τα σώματα πλησιάζουν και τα χέρια ανοίγουν. Τα δάχτυλα αγγίζονται μεταξύ τους και η θερμότητα μεταφέρεται στις παλάμες. Τα σώματα είναι πλέον ακουμπισμένα και τα χέρια σιγά-σιγά κλείνουν. Σειρά έχουν οι πλάτες για να νιώσουν το ευγενικό άγγιγμα των χεριών. Οι ώμοι χαλαρώνουν και ο κορμός ισιώνει. Η αγκαλιά γίνεται ακόμα πιο κλειστή. Οι  μυρωδιές αναμιγνύονται και οι αναπνοές συγχρονίζονται. Η στιγμή έχει φτάσει. Tango on!

Η ομάδας μας

Μία αγκαλιά! Έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το tango σε δύο μονάχα λέξεις. Μία αγκαλιά άλλοτε κλειστή και άλλοτε ανοιχτή μα πάντα ζεστή και τρυφερή. Το tango είναι η ιστορία του, η μουσική του, ο δυναμισμός του, μα πάνω απ΄ όλα είναι η αγκαλιά του. Είναι αυτή που ενώνει γνωστούς και αγνώστους, αυτή που φέρνει δύο άτομα κοντά και φυσικά αυτή από την οποία πηγάζει όλη η μαγεία του tango. Μερικές φορές, μια αγκαλιά είναι όλα όσα χρειαζόμαστε. Μην φοβάστε λοιπόν. Αγκαλιαστείτε! Ραντεβού στις πίστες…
darrel5.jpg

Θέλεις να συμμετέχεις στην ομάδα μας;

Στο eltango μας αρέσει να μοιραζόμαστε γνώσεις και εμπειρίες. Εάν είσαι αρθρογράφος, φωτογράφος ή απλά θέλεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου μαζί μας, θα είναι κάτι παραπάνω από χαρά μας να συνεργαστούμε!

Είσαι αρθρογράφος;

Εάν είσαι αρθρογράφος με προσανατολισμό προς το tango ή επαγγελματίας με ειδικές δεξιότητες, η οικογένεια μας σε περιμένει. Μοιράσου μαζί μας τις γνώσεις σου και συνεισέφερε στην ανάπτυξη της tango-κοινότητας μας.

Είσαι φωτογράφος;
Είσαι χορευτής που θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Επικοινωνία

Facebook Page

Email: eltangogreece[a]gmail.com

 

Ακολούθησε μας:

© COPYRIGHTS 2018 ELTANGO.GR ALL RIGHTS RESERVED

Search